Auto koberce se zvýšeným okrajem Ford Kuga II 2013-2020 - enautoparts.cz

Auto koberce se zvýšeným okrajem Ford Kuga II 2013-2020

Přesné gumové Auto koberce ARISTAR

Kvalitní TPE autokoberce vyrobené na míru pro model Kuga II 2013-2020, které spolehlivě ochrání podlahu Vašeho auta před špínou z bot. Oceníte je pokaždé, když se zhorší počasí a do auta nastoupíte s mokrými či zasněženými botami. Auto koberce na podlaze tyto nečistoty zachytí. Po jednoduchém umytí koberců máte opět čistý inerter auta bez velké námahy. Koberce jsou vyrobeny z kvalitních materiálů bez zápachu, jsou odolné proti opotřebení, mají zesílenou část v oblasti pedálů a zároveň jsou vybaveny fixacemi, které udrží koberce na svém místě za všech okolností.


Rok výroby: 2013 - 2020
Doplňující info : SUV

Více informací

Zboží je na skladě č. 2. předpokládané odeslání objednávky je 6 pracovních dnů.

988,00 Kč s DPH816,53 Kč bez DPH

Vyrobeno z materiálu TPE
Barva koberců do auta Černá
Okraj koberců vysoký je 40 mm
Kód autokoberců 603119
  • Odolný a flexibilní materiál
  • Přesné tvarování
  • Fixace jsou vylisovány přímo na kobercích
  • Protiskluzová úprava povrchu koberců do auta
  • Technologické procesy a řízení výroby potvrzené certifikátem kvality ISO9001
  • Snadná údržba


Nabízené rohože Auto koberce se zvýšeným okrajem Ford Kuga II 2013-2020.
Představte si, že vaše auto dostane úžasný upgrade, který nejen zvýší jeho estetickou hodnotu, ale také ochrání jeho interiér před nečistotami a opotřebením. To vše díky našim precizně navrženým autokobercům, které jsou jako stvořené přímo pro váš vůz!
Perfektně padnou na podlahu vašeho vozu. Naše autokoberce jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího, odolného a vyztuženého TPE materiálu, který neobsahuje žádné škodlivé látky. Takže můžete být naprosto klidní o bezpečnost jejich používání.
Vysoký ochranný límec (okraj) kolem koberců a jejich stálost tvaru účinně zadržují vodu a nečistoty, čímž chrání původní čalounění vašeho auta proti nečistotám. A co je na našich autokobercích ještě skvělé?
Jejich praktický a snadno použitelný montážní systém na podlahu auta. Systém uchycení je přizpůsoben značce a modelu vašeho vozu, takže se nemusíte bát, že by se koberec pohyboval během jízdy.
Abychom nezapomněli na design - matný povrch a propracovaný vzor na povrchu zajišťují estetický vzhled autokoberců. U motoristů jsou velmi oblíbené díky skvělému poměru ceny a kvality. Tak co říkáte? Nechte své auto vyniknout a užijte si jeho nový, čistý a stylový interiér s našimi autokoberci!.


INFORMACE O SYSTÉMU UPEVŇOVÁNÍ ROHOŽE NA PODLAHU: Naše autokoberce jsou vždy dodávány s montážní sadou, vhodnou pro danou značku/model auta (držáky jsou již původně namontovány na koberečcích a přizpůsobeny originálním držákům přítomným v podlaze auta). Koberec pro řidiče musí být vždy připevněn k podlaze, přičemž možnost připevnění koberečků pro spolujezdce (vpředu i vzadu) závisí na návrhu takového řešení výrobcem automobilové značky.


VÝHODY POUŽITÍ UPEVŇOVACÍHO SYSTÉMU: Výrazné zlepšení bezpečnosti používání autokoberců Zabránění pohybu koberců, což má výrazný vliv na prodloužení jejich životnosti Díky použití upevňovacího systému ve formě západek je demontáž rohoží velmi pohodlná a rychlá


Hodnotenie produktu

18 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

.

Tento produkt byl přidán do porovnávání výrobků!