Poklice na auto 15" GRAL silver - enautoparts.cz

Poklice na auto 15" GRAL silver

Model poklic :  15" GRAL silver

Material :          ABS Plast

Obsah balení :  Sada 4ks poklic

Roční období :  Bez obmezeni

Uchycení :         Nastavitelna pružina

Prodejce :          E&N Autoparts s.r.o.

Sku kod :           15_gral_silver

Více informací

Zboží je na skladě č. 2. předpokládané odeslání objednávky je 6 pracovních dnů.

717,00 Kč s DPH592,56 Kč bez DPH

Poklice - ozdobné kryty kol pro Vás:
Poklice na auto 15" GRAL silver


  Nadčasový design pro váš vůz: Poklice na kola 15" GRAL silver 
Představujeme vám revoluční poklice na kola, které vašemu vozu dodají ten správný šmrnc a zároveň ho ochrání před nečistotami a poškozením. Tyto poklice jsou vyrobeny z odolného a flexibilního ABS plastu, který zaručuje dlouhou životnost a maximální ochranu vašich kol. Navíc, jejich univerzální design je kompatibilní s většinou automobilů na trhu. Nenechte si ujít příležitost zvýraznit svůj styl a zároveň prodloužit životnost svých kol s těmito elegantními a praktickými poklicemi.

Přečtěte si níže, proč jsou tyto poklice tou nejlepší volbou pro váš vůz:
1. Odolný a flexibilní ABS plast: Naše poklice jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození.
2. Design: Díky svému designu se tyto poklice hodí na většinu automobilů na trhu, takže si můžete být jisti, že budou pasovat i na váš vůz.
3. Stylový vzhled: Tyto poklice nejenže chrání vaše kola, ale také dodávají vašemu vozu moderní a elegantní vzhled, který zaujme na silnici.
4. Snadná instalace: Poklice jsou navrženy tak, aby byla jejich instalace co nejjednodušší a rychlá, takže si je můžete namontovat sami bez nutnosti navštívit autoservis.
5. Výborný poměr cena/výkon: Naše poklice nabízejí skvělou ochranu a styl za rozumnou cenu, což z nich činí ideální investici do vašeho vozu.
Neváhejte a pořiďte si tyto stylové a praktické poklice na kola ještě dnes! Udělejte svůj vůz atraktivnějším a zároveň prodlužte životnost svých kol.

   

Montáž : Puklice vybalíme a přiložíme ke kolu. Puklice otočíme, tak aby výřez pro ventil pasoval. Jemným poklepáním dotlačíme poklici na kolo. Hotovo..

Demontáž puklíc : Prsty obou rukou dejte do otvorů na poklicích v horní části kola a najednou potáhněte k sobě. Pokud je upevnění mimořádně silné a nedaří se vám puklice demontovat - rovnoměrně zvedněte obě čelisti poklic a stáhněte puklice dole..

Doporučení. Pokud potřebujete nasadit sněhové řetězy na kola, puklice demontujte na ten čas dolů a dejte si je do kufru, aby se nezničily.

Nej otázky:

- Cena je za celou sadu poklic na auto? 
Ano cena je za sadu 4 ks poklic pro vaše auto.

- Mohu mít nasazené puklice i v zimě? 
Ano puklice jsou určeny pro celoroční používání.

- Jak si mám vybrat správnou velikost poklic? 
Na kolech auta je údaj o velikosti pneumatik. Pro vás je potřebný údaj za písmenem R. / Např: 205/55 / ​​R16 tak pro Vás jsou vhodné puklice o velikosti 16 "/ 

- Jak jsou uchyceny poklice na kola? 
Každá poklice má nastavitelnou pružinu, která je dostatečně pevná na uchycení poklic na kolo. Pružina se dá nastavit podle potřeby.

- Kdy mi bude zboží doručeno?
Pokud máme zboží na skladě a objednáte si jej do 12:00 tak zboží odesíláme tentýž pracovní den. Na e-mail vám přijde zpráva o odeslání a následně e-mail se sledovacím číslem zásilky. Pokud vám e-mail nepřišel zkontrolujte si prosím správnost e-mailu zadaného v objednávce.

- Mohu si zboží objednat i když na skladě není?
Samozřejmě že můžete, zboží vám objednáme (obvyklé odeslání 2-5 prac dní) a když bude připraven na expedování tak vám přijde e-mail se sledovacím číslem zásilky. 

Hodnotenie produktu

30 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

.

Tento produkt byl přidán do porovnávání výrobků!