Autokobercef

Kategorie

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Ján L.
04.04.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
v pohodě
Avatar Petr T.
11.03.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
dobrá cena rychlé doručení
Avatar Radomír N.
09.02.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Dobrá komunikace, rychlé dodání.
Avatar Zdeněk J.
13.02.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Okamžitá reakce,vše v pořádku.
Avatar Ivana Š.
19.01.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost dodani Komunikace s obchodnikem
Slabiny:
-

Katalog

Autokoberce

Autokoberce
Chcete udržovat své auto v dobrém stavu s minimální námahou? Pak by v něm neměly chybět autokoberce na míru, resp. autokoberčeky, které ochrání váš vůz před nečistotami. Námi nabízené autokoberečky, jsou vyráběny přesně na míru pro jednotlivé značky a modely aut. Jsou vyrobeny z odolných materiálů, které dokonale ochrání interiér vašeho vozidla i v sychravém počasí, kdy do auta chtěj nechtěj přinesete vodu, bláto nebo sníh. Nejširší nabídku, která uspokojí majitele všech typů aut, tvoří gumové autokoberce. Pro náročnější klienty máme v nabídce 3D koberce s 6 cm vysokým okrajem. A konečně, TOP produkty, pokud jde o vzhled i kvalitu, představují luxusní autokoberce z umělé kůže
  • Autokoberce 3D Autokoberce 3D
    Brilantní 3D koberce s vysokým okrajem.
    Jako by byly stvořeny přímo pro vaše auto! Objevte nový design a praktické funkce těchto rohoží, které vám usnadní údržbu interiéru vozu a dodají mu šmrnc. Už nikdy nebudete chtít jiné. Fixace přímo na kobercích zajistí dokonalé držení na místě a vy si tak budete moci užívat pohodlí a čistotu svého vozu bez obav. Tak na co ještě čekáte? Vyzkoušejte tyto inovativní rohože.
  • Autokoberce Aristar Autokoberce Aristar
  • Frogum Autokoberce Frogum Autokoberce
    Koberce do auta Frogum: Špičková kvalita pro majitele aut | Nejlepší autokoberce na trhu
  • Rigum Autokoberce Rigum Autokoberce
    Máme pro vás skvělou zprávu - Rigum přináší širokou škálu prvotřídních gumových autokoberců, přesně pro vás model auta. Představte si, že vám nikdy více neuteče tekutina, voda, sneh, bláto ani jiný nepořádek na podlahu vašeho vozu. Díky vysokému okraji (asi 1,5 cm) gumových koberců Rigum bude váš interiér chráněný jako nikdy předtím. A to není vše! Spodní strana koberců je vybavena protiskluzovou úpravou, takže se nemusíte bát, že by se posunuly z místa. Navíc jsou tyto koberce bez vůně, takže se nemusíte obávat nepříjemných pachů v autě. Co se týče čištění, je to hračka! Stačí je jednoduše vyndat a opláchnout. A teď to nejlepší - auto koberce Rigum nejsou univerzální, ale speciálně navržené pro váš model auta. Takže si můžete být jisti, že se budou perfektně hodit. Pořiďte si tyto úžasné koberce do auta a užijte si bezpečnou a pohodovou jízdu autem.
  • Rezaw Plast Autokoberce Rezaw Plast Autokoberce
    Rezaw-Plast: Gumové Koberce do Auta - Precizní Zpracování a Vysoký Okraj pro Vaše Auto | Kvalita a Spokojenost zákazníků.
  • SPARTLine Autokoberce SPARTLine Autokoberce
  • Luxusní Autokoberce Luxusní Autokoberce
    Design, funkčnost a něco co nemá každý v autě.
    Kožené prošívané autokoberce ve tvaru diamantu.
  • Textilní Autokoberce Textilní Autokoberce
    Prémiové textilní koberce s vysokou gramáží materiálu. Kvalitní koberce pro váš interiér vozu.
  • Autokoberce na míru Autokoberce na míru
    Důležitým prostorem ve vašem autě, který si zaslouží pozornost, je rozhodně i kufr. Jednou v něm vezete materiál z hobbymarketu, jindy zase nákup z potravin. I zde se občas může něco vysypat nebo vylít a odstraňovat takové znečištění z filcového čalounění není zrovna slast. Předejděte tomu a pořiďte si gumovou vaničku do kufru. Snadno se čistí a díky zvýšenému okraji zachytí případné tekutiny.
  • Sada vana do kufru + koberce Sada vana do kufru +...
    Koberce do auta a vana do kufru - Kompletní sada pro řidiče a majitele aut | Nejlepší řešení pro ochranu interiéru.
Zobrazeno 1 – 9 z 4263 položek
Tento produkt byl přidán do porovnávání výrobků!