Seat IBIZA V 2017- EKO koberce SPARTLine - enautoparts.cz

Seat IBIZA V 2017- EKO koberce SPARTLine

Amal Plast EkoAutoKoberce, Přesné pro váš vůz

EKO koberce SPARTLine pro model: Ibiza , jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které nejenže chrání podlahu vašeho vozu před špínou, vlhkostí a opotřebením, ale také přispívají k ochraně životního prostředí. Na rozdíl od běžných autokoberců, které obsahují gumový zápach, naše EKO koberce jsou bez zápachu a přinášejí svěžest do vašeho vozu.

Rok výroby: 2017 -
Doplňující info : 

Více informací

Skladem

787,00 Kč s DPH650,41 Kč bez DPH

Vyrobené z materiálu TPE
Barva koberců do auta Černá
Okraj koberců vysoký 30 mm
Kód autokoberců AP1104x
  • Odolný a flexibilní materiál
  • Přesné tvarování
  • Fixace jsou přímo na kobercích
  • Protiskluzová povrchová úprava
  • Jednoduchá údržba

Přesné podlahové rohože s vysokým okrajem cca 3 cm:
Seat IBIZA V 2017- EKO koberce SPARTLine

Podrobný popis :
Zapomeňte na obyčejné autokoberce, EKO koberce SPARTLine - revoluční řešení pro čistotu a pohodlí vašeho vozu. Tyto unikátně navržené koberce vás okouzlí svým stylem.
EKO koberce SPARTLine jsou vyrobeny z kvalitních, ekologických materiálů, které nejenže chrání životní prostředí, ale také eliminují nepříjemný gumový zápach. Navíc jejich zvýšený okraj poskytuje dokonalou ochranu proti nečistotám a vlhkosti, které se mohou dostat do vašeho auta během deštivých či sněhových dnů.Představte si, jak by vaše auto vypadalo s těmito stylovými a praktickými EKO koberci SPARTLine. Nejenže byste měli čistší a svěžejší interiér, ale také byste přispěli ke zdravějšímu životnímu prostředí díky použití ekologických materiálů. Navíc, s jejich unikátním designem, budete mít pocit, že jste si pořídili zcela nový vůz

Autorohože gumové


Design:
Jsou přesně tvarovány na daný model auta - nejsou to univerzální autorohože.
Koberce řady SPARTline, které jsou jako stvořené přímo pro váš vůz! Zapomeňte na nudné univerzální autorohože, které nikdy nezapadnou do interiéru vašeho vozu tak, jak byste si přáli. Naše koberce jsou totiž přesně tvarovány na daný model auta, takže se vám budou hodit jako ulité.
Material:
Autokoberce SPARTline, které přinášejí zcela nový rozměr luxusu a ochrany vašeho automobilu! Tyto jedinečné koberce jsou vyrobeny z inovativní směsi elastomerů, podobných gumě, zvané termoplastická guma. Tento materiál je nejen schválen a vysoce oceňován výrobci OEM, ale také je 100% ekologický, neboť neobsahuje škodlivé sloučeniny kadmia a olova. Ale to není vše! Autokoberce SPARTline jsou navíc absolutně bez zápachu, což zaručuje příjemné prostředí ve vašem voze. A pokud jde o odolnost, tyto koberce vás ohromí svou vysokou odolností vůči teplotě, prasklinám, roztržení a oděru. Takže už žádné obavy z poškození či opotřebení - s autokoberci SPARTline bude váš automobil chráněn a vypadat skvěle po dlouhou dobu
Výhody EKO koberců:
Představte si, že nastupujete do svého vozu a vaše nohy se setkávají s dokonale pevnou a stabilní rohoží, která zůstává přesně tam, kde má být. Žádné nepříjemné přetáčení pod nohama, žádné sklouzávání či nebezpečné situace. Díky geniálním fixacím na podlahu jsou naše rohože jako přilepené na svém místě, takže při nastupování a vystupování z vozidla se nemusíte obávat žádných nepříjemností. Při jízdě zůstávají rohože pevně na svém místě a nesklouznou ani pod pedál plynu, ani brzdový pedál. To zaručuje maximální bezpečnost pro vás i vaše spolujezdce. Naše rohože jsou vyrobeny z prvotřídní směsi TPE, která splňuje všechny požadavky na kvalitu pevnosti, oděru a zápachu.
Čištění a péče:
Udržovat koberce v autě čisté je hračka! Stačí jen vyndat rohožky z auta a podívat se, jak moc jsou znečištěné. Pokud to není nic hrozného, můžou se jednoduše otřít vlhkým hadříkem. Ale pokud už je to vážnější, nebojte se je opláchnout vodou. EKO rohože jsou stabilní a mají dlouhodobou životnost, takže Vám budou sloužit opravdu dlouho. 

 

           

Hodnotenie produktu

15 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

.

Tento produkt byl přidán do porovnávání výrobků!