BMW 5 F01 GRAN TURISMO 2009-2017 Vana do kufru DryZone DZ4038 - enautoparts.cz

BMW 5 F01 GRAN TURISMO 2009-2017 Vana do kufru DryZone DZ4038

DryZone - Vše pod kontrolou! Nic vás nepřekvapí! Kvalita na jedničku, nízká cena a ta pravá vanička do kufru pro váš vůz.

Perfektně přizpůsobená vanička kufru pro : S - 5 je důležitým autopříslušenstvím. Výhoda vaničky je okraj vysoký 4cm, který brání znečištění kufru. Zároveň tento okraj nevadí při nakládání zboží, neboť tvarem je přizpůsoben linii kufru. Vanička je pružná a dá se jednoduše srolovat. Vanička do kufru auta je lehká a protiskluzová, tak nebude klouzat náklad po podlaze. Nevyžaduje žádnou extra péči a je prakticky bezúdržbová.

Rok výroby: 2009 - 2017
Doplňující info : Liftback

Kde není v popisu uvedeno horní nebo dolní poloha,
jedná se o standardní provedení bez mezipodlahy,
tedy s jedním typem zavazadlového prostoru.

Více informací

Skladem

775,00 Kč s DPH640,50 Kč bez DPH

Obsah balení: 1x Vanička do kufru
Vyrobeno z materiálu - TPE
Hrana vaničky do kufru je vysoká - 40 mm podle modelu
Odolný a flexibilní materiál
Přesné tvarování
Protiskluzový povrch
Snadná údržba
Kód vany - DZ403871
EAN Kód :

 


  • Přesné tvarování
  • Udržuje vodu a nečistoty na povrchu vany
  • Zesílené části vaničky
  • Snadná údržbaa

Gumová vana od společnosti Frogum byla vyrobena s maximální péčí o detaily. Pomocí 3D skenování máte záruku přesného tvaru vaničky a dokonalému přizpůsobení tvaru podlahy kufru. Vyztužení v kritických bodech zajišťuje dlouhou životnost vaničky kufru. Je odolná vůči kapalinám jako voda, benzín... a snadno se čistí.
Dokonale padnoucí vanička do auta Dryzone má vysoké ergonomické okraje, které se přizpůsobí kufru a nabízí vynikající ochranu před nečistotami.

 

Design:

Gumová vanička do kufru chrání podlahu vozu kufru auta před nečistotami, vodou, blátem atd... Perfektně padnou, údržba a čištění jsou jednoduché. A díky vyvýšeným hranám chrání původní podlahu vozu.

Funkce vaničky do kufru:

Vanička kufru zůstává vždy na svém místě a při nakládání a vykládání zboží z auta se nebude točit, klouzat. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitní pryžové směsi, která splňuje všechny požadavky na kvalitu pevnosti, oděru, zápachu atp.

Čištění a péče:

Vanička kufru se snadno udržuje.
Vyjměte vaničku ven z auta a podle toho, jak je zašpiněná, ji otřete navlhčeným hadříkem, nebo opláchněte vodou. Gumové vaničky do kufru jsou odolné a mají dlouhou životnost


     

Hodnotenie produktu

9 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

.

Tento produkt byl přidán do porovnávání výrobků!