Opel ASTRA L 2022- Vana do kufru Guardliner 193445G - enautoparts.cz

Opel ASTRA L 2022- Vana do kufru Guardliner 193445G

ARISTAR Guardliner - Vanička do kufru, která plní svoji funkci na 100%..

Perfektně přizpůsobená vanička kufru pro : Astra je důležitým autopříslušenstvím. Výhoda vaničky je okraj vysoký 4cm, který brání znečištění kufru. Zároveň tento okraj nevadí při nakládání zboží, neboť tvarem je přizpůsoben linii kufru. Vanička je pružná a dá se jednoduše srolovat. Vanička do kufru auta je lehká a protiskluzová, tak nebude klouzat náklad po podlaze. Nevyžaduje žádnou extra péči a je prakticky bezúdržbová.

Rok výroby: 2022 -
Doplňující info : Hatchback Horní podlaha

Kde není v popisu uvedeno horní nebo dolní poloha,
jedná se o standardní provedení bez mezipodlahy,
tedy s jedním typem zavazadlového prostoru.

Více informací

Skladem

718,99 Kč s DPH594,21 Kč bez DPH

Obsah balení: 1x Vanička do kufru
Vyrobeno z materiálu - TPE
Hrana vaničky do kufru je vysoká - 40 mm podle modelu
Odolný a flexibilní materiál
Přesné tvarování
Protiskluzový povrch
Snadná údržba
Kód vany - 193445G
EAN Kód :


  • Přesné tvarování
  • Udržuje vodu a nečistoty na povrchu vany
  • Zesílené části vaničky
  • Snadná údržba

Gumová vanička do kufru od společnosti ARISTAR, která byla vyrobena s neuvěřitelnou pozorností k detailům a precizním zpracováním. Díky špičkovému 3D skenování získáte dokonalý tvar vaničky, který se přesně přizpůsobí konturám podlahy vašeho kufru..
Tato vanička GUARDLINER je navíc vyztužena v kritických bodech, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost.
Je také odolná vůči kapalinám, jako jsou voda, benzín a další, takže se nemusíte bát žádných úniků či rozlití. Co dělá tuto vaničku ještě lepším pomocníkem pro vaše auto? Její snadná údržba! GUARDLINER se velmi jednoduše čistí, takže váš kufr bude vždy vypadat jako nový. A co nás opravdu nadchlo? Její vysoké ergonomické okraje, které se přizpůsobí tvaru kufru a nabízí vynikající ochranu před nečistotami. Takže už žádné starosti s blátem, listím nebo sněhem - s touto vaničkou bude váš kufr v bezpečí a čistotě.

 

Design:

TPE vanička má 3D tvar díky skenování každého modelu auta kufru a tak dokonale chrání podlahu vozu před nečistotami, vodou, blátem atd.... Perfektně padnou, údržba a čištění jsou jednoduché. A díky vyvýšeným hranám chrání původní podlahu vozu.

Funkce vaničky do kufru:

Vanička kufru zůstává vždy na svém místě a při nakládání a vykládání zboží z auta se nebude točit, klouzat. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitní pryžové směsi, která splňuje všechny požadavky na kvalitu pevnosti, oděru, zápachu atp.

Čištění a péče:

Vanička kufru se snadno udržuje.
Vyjměte vaničku ven z auta a podle toho, jak je zašpiněná, ji otřete navlhčeným hadříkem, nebo opláchněte vodou. Gumové vaničky do kufru jsou odolné a mají dlouhou životnost


      

Hodnotenie produktu

28 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

.

Tento produkt byl přidán do porovnávání výrobků!